tillbaks till dag ett

jaaa då satt man här och tänkte på hur det va med graviditeten och förlossningen och hur pontus såg ut när han låg där i sin kuvös med alla slangar och nålar. en kompis fick idag barn exakt 7dagar efter beräknad förlossning allt värkar ha gått bra i början men hon fick akutsnitt barnet fick inge syre nu ligger hon på samma avdelning som jag låg efter förlossningen på k47 speciallistmödravården på huddinge sjukhus dottern ligger där pontus låg på neonatalen hon har bara fått ge sin dotter en puss och en snabb titt sen åkte hon ner till sitt rum fyra våningar under. jag känner värkligen med henne jag vet hur de e att ligga där och att inte ens få ha sitt barn nära. jag vet inte ens vad man ska säga till en sån mamma jag har nog samma tankar som många hade när vi låg där med pontus man blir stumm men jag vet ju hur de är att ligga där och det kan jag känna är lite värre för jag önskar ingen att man hamnar där

idag e som vilken dag som hellst

Det här är som vilken dag som hellst kl är snart ett och både jag och pontus går fortfarande i nattkläderna hur mysigt som hellst.
micke är och hämtar hem folkracebilen till vårt nya garage.
jag hoppas att de inte bara är jag som har långtråkigt idag men jag tänkte att jag skulle ta med pontus till haninge c sen och shoppa lite sen han brukar tycka de är ganska kul att kolla på alla konstiga människor.
maya håller på att köra rally med hall mattan just nu lika kul som alltid at behöva städa efter henne igår fivk jag dammsuga fyra gånger för att hon hade ner blommer och det som e tråkigt är att pontus har börjat lära sej den egenskapen av henne.
jaja nu ska jag väl gå och äta lite chocklad o ta ett bad innan pontus vaknar.
som jag sa idag e som vilken dag som hellst.


RSS 2.0