tillbaka

Jag har varit lite offline från bloggen nu ett tag men tror jag ska börja igen..
Sitter och lyssnar på Green Day just nu, efter alla dessa år så är dom fortfarande ett av mina favvo band..
Hittar hela tiden ny musik och band som jag gillar men bara några få hänger kvar så här länge..
Jag lyssnar på den mesta musiken men har svårt för hiphop och RnB, inte riktigt min grej..

Ponta gör ganska roliga saker ibland men hans nya gej är att säga, nu pratar inte jag med dej, när man säger till honom..
Han har ju alltid haft ganska roliga uttryck men ibland kan man bara inte låta bli att skratta..

Vi har en mys dag hemma själva idag har blivit mycke mys i soffan och kollat på tv och jag har läst klart mina två nya böcker skriva av Maggie Stiefvater så jäkla bra men såg nu att trean på dessa böcker kommer inte ut före sommaren 2011,
har man otur så har man.. Men kan inte vänta på att den ska komma ut så man får veta vad som händer.
Det är ju som jag läste klart mina andra två böcker skrivna av Becca Fitzpatrick så jäkla bra men hennes andra bok kom nyligen ut så jag vet inte ens om det blir en tredje på den, väntar och ser om det blir så man vill ju veta vad som händer där oxå..

Men jag läste nån stans att snart kommer ju VD sjunde bok snart ut, och det va på tiden för jag läste ju ut dom sex första för flera månader sen..

Nee men nu ska jag vänta på att Micken ska komma hem och ta Ponta för sen ska jag till kyrkogården och tända ljus och gå till kyrkan för dom har minnesgudtjänst ikväll, imorn blir det vanliga gudstjänsten och ska troligen förbi Ciccis butik och se om hon behöver hjälp..

ha en bra kväll..

xoxo lollo

RSS 2.0