semester

Tittar på 'Viva La Bam', vet dock inte varför, men det är jäkla bra på någe sätt.
Min kille va iaf snäll igår när han handla choklad ;)
Idag träffa jag min chef i över fyra timmar och jag är sjukt stolt över att båda mina söner skötte sej otroligt bra, så det var bara att räkna med att dom skulle börja härja när vi åkte till Marion i handen, hämta hennes nyklar för hon tömde lgh'en och städa den så nu är hon helt utflyttad från stockholm :(
Men allt tog sjukt lång tid så det blev att äta ute idag, imorn blir det någe med köttfärs nån som har några förslag??
jag kom nyss på att jag inte skrivit veckans mat lista.
men imorn ska jag träffa systeryster så då blir allt bra :)
är så himla trött, så nu ska jag sova, har semester veckan ut så vi ska hitta på massa saker..

xo så länge

sjukgrönansjuk

Några timmar på GrönaLund med Micke, Ponta, Pappa och Lilian, men några timmar räckte mer än väl..
Känns att man inte blivit frisk än, hade ju svårt att andas hemma men ute blev lite jobbigare med tanke på att det var sjukt varmt och kvavt, även om det åska och blixtra hela natten..
Men dagen i övrigt var jäkla kul, Lillian och Ponta åkte många karuseller och Ponta fick dra lite lotter och spela några spel sen var han hur nöjd som hellst, jag satt mest på en stol i skuggan och tog det massa lungt, men det känns lite som att när man har barn så spelar det ingen roll om man är frisk eller sjuk, dom måste ju aktiveras iaf och jag var väldans glad att pappa och Lilian sprang runt mest med Ponta.
Nu när vi kom hem så kände jag verkligen av det även om jag mest satt still på en stol så känns det verkligen i kroppen, all energi bara försvann, så nu blir det att kolla på BONES (har börjat kolla från sesång 1, måste bara säga att senaste sesången när dom fått barn va helt underbar)
Men vete tusan kanske hinner somna innan jag slagit på någe. Tar min medicin och lägger mej, för nu finns ingan energi kvar alls..

Vad gör man inte för sina barn ;)

Vilken vår!!

Vilken vår och början på sommar det har varit!!
Jag jobbar nästan hela tiden och knappt aldrig ledig, så det har tagit ut sin rätt nu när jag ligger sjuk hemma andra veckan i rad!!
Men vädret denna sommar är ju inge att hurra för iaf så vad ska man klaga över..

Det har dock kommit ut massa bra filmer och musik på senare tid och ska man fråga min son så är ändå sean banan den bästa fortfarande, för han lär alla som vill lära sej och även dom som inte vill lär han skaka rumpan dansen.. ;)

Nej men nu har jag ju inte tid att skriva mer ska laga mat, bättre sent än aldrig.. ;)

RSS 2.0