50 bullar senare...

Ååå mina ben, ååå min kropp..
Jobbigt att man inte kan sätta stopp där man känner att kroppen inte vill mer.
Jag tränar på att hitta mitt stopp läge men än har jag inte hittat det.
Blir galen. Behövde få ut lite känslor och tankar så jag baka 50 bullar och nu är jag helt jäkla slut, skulle kunna sova en vecka känns det som. 
Det luktar så himla gott här hemma nu, och dom smaka lika gott som dom lukta..

onsdagen fortsätter..

Även om jag bara skulle vilja lägga mej under täcket och sova bort tankarna så vet jag att det inte blir någe bättre av det. Behöver tänka igenom det här och köra lite för och nackdelar med situationen.. Kan ju inte bli värre än vad det är känner jag..
Va på gruppen idag, vi prata om acceptans, det låter verkligen som att det är hur lätt som helst att bara acceptera allt, men så är det ju inte..
Så va gör Louise när hon behöver tänka, jo hon ställer sej och bakar bullar.. Som att det inte blev nog igår..
Testar lite nytt, och mina kakor fick ju godkänt av gruppen idag.. ♡

vc och bakar

Va till vc med sonen på fm, va inge baciller, bara vanlig förkylning så det blir skola för han imorn.
Va ut en sväng med vovven innan jag börja baka små kakorna som jag gjorde degen till igår, men brände ena så gjorde ny sats så det blir att göra om sen.
Ska baka bröd oxå om jag orkar..
Men nu ska jag ligga en stund på soffan i solen och bara njuta..

Godnatt te och mys med vovven.

Har gjort ordning en kanna med mitt godnatt te och nu blir det att dricka det och kolla klart på filmen..
Prata med svärmor en stund nu på kvällen, ganska skönt att bara kunna prata lite skit. Ska tvätta hennes mattor nu i veckan så behöver boka en tid i groven, hmm "note to me...
När jag prata med henne så gjorde jag ordning smeten eller säger man degen?? till små kakorna jag ska baka imorn,  jobbigt bara att mitt socker håller på att ta slut, tänkte ju även baka bullar och bröd imorn, när man ändå har mini'me hemma..
Han har ju vart dunder förkyld sen i torsdags och det värkar inte ge med sej.. Så blir nog en tripp till vc med honom imorn.
Våran grupp tant sa idag och har sagt det alla dagar man sett henne att det INGA måsten..
Så jag gör det jag orkar imorn, men mini går först..

Måndag schmonsda. .

Hade möte med gruppen idag, gick bra, vi prata om sömn.. Behövligt skulle jag säga..
Ska testa redan ikväll och försöka få mina sov rutiner igen..
Ist för att sova en stund nu på em, så tänker jag baka nått. Ska kolla vad..

Vilken dag! !

Det är visst söndag och den verkar inte ta slut.. Mest för att jag inte kan somna tror jag men oxå att så mycke hände idag..
Det största va väl att jag prata med min pappa för första gången på dryga två år.. kanske även mer..
Nu är kl snart midnatt så blir väl att stirra i taket, men jag har slagit på 'Hart of Dixi' så blir nog några avsnitt kanske man somnar iaf..
Hjälper ju inte att jag har tandvärk och jag har min kurs imorn..


min son..

Han får mej att le och skratta, senaste veckan har han sagt så roliga saker och han har så bra tajming med sina kommentarer. Så himla söt..
Man får inte säga söt när nån annan hör han är inne i nån konatig period och det mesta är pinsamt, speciellt när mamma eller pappa gör eller säger nått..

Kvällsningen

Jaha lika rastlös i kroppen som alltid men är ganska trött. Så ska nog gå ut en sväng med hunden sen hoppa i säng.. Godnatt..

Lönings fredag...

Man märkte att det va löning idag, va och handla mat och tog en sväng förbi godis fabriken. Ångrar det nästan för gubben köper alltid hårda godisar och det driver mej till vansinne när han sitter och tuggar på dom..
Jag och hunden är ju 24/7 med varandra och han blir super glad när husse kommer hem men han ska ändå ligga vid mej och följa varje steg jag tar.. Så jag tänkte ta en dusch och få lite ME time.. Hade ju även ungen hemma idag då han hosta och snorar massor..
Så skulle behöva några minuter för mej själv..


FREDAG! !

Hela fm har jag spenderat i soffan med fis hunden och min lilla host unge.. Blivit några filmer och han har spelat lite..
Tänkte iaf att jag ska försöka städa av köket lite, hade ju även tänkt att baka lite men vi får se för min energi är ju verkligen inte på topp.


Tröttis!!!

Känner att jag börjar bli trött i ögonen,  men kom på att jag har ju fortfarande linserna i..
Dax att ta ut dom kanske.. Jag har kvälls rundan med hunden idag, tänkte ta den nu efter jag tagit ut linserna, kanske kan hitta mina glasögon hade dom ju igår.. 
Har slagit på en film, men vet inte har inte riktigt ro i kroppen att sitta still att titta..

Framåt framåt. .

Shit va jag stressar när jag absolut inte behöver!!! Blir att köra lite Mindfulness avslappning och försöka slappna av..
Ska strax börja med maten har inge bråttom,  kan ta den tid jag behöver för killarna är först på simskolan och sen släpper Micke av Ponta i kyrkan.. Om han nu vill dit för i morse va han lite avig och jag tänker inte tvinga honom..

Mindful, inte stressa, andas SLA-PNA-AV!!!


Tordags göra..

Hade min grupp idag som brukas på torsdagen,  vi körde yoga nästan hela tiden..
När jag gick därifrån så hade jag ont i hela kroppen.. Använt muskler jag inte använt på månader.
Men nu ska jag förbereda till middagen, tänkte göra köttfärslimpa,  är riktigt sugen på det..
Ska skriva ner receptet jag hittat..
Funderar på om jag ska baka bröd eller köpa,  gillar inte köpe bröd så mycke..
Sonen ska snart till simskolan,  han går runt här och väntar på pappa..

Tisdags äventyr or not..

Stress huvudvärk och trötthet, men jag ska inte ge mej idag har jag bestämt mej.
Vet dock inte om jag kommer göra så mycke men känner att bara jag håller mej vaken fram tills det är dax att sova för natten, så ser jag det som en seger. Små segrar är oxå seger..
Sitter i soffan nu men super snarkig hund som har kört sitt huvud under mitt ben, sitter i solen så det va redan super varmt, nu ännu varmare..

vad hände nu??

Pontus va på sin första fotbolls träning EVER!!!, idag och han hade jätte kul, va det enda han prata om från han kom hem tills han la sej..
Jag hade tvättstugan från sju i morse till fyra på em, inte det roligaste men nu har vi rena kläder och fick in tiderna efter varandra så jag hade tur så jag kunde tvätta sängkläderna oxå..
Finns ju inge bättre än att gå och lägga sej i rena sängkläder..
Nu blir det att ta en skön efterlängtad dusch och jag funderar på om jag ska fixa håret eller tar det imorn när jag har kommit på vad jag ska göra..

ME!

Sjunger hellre, ÄN bra!!

ingen sömn.

Blev mindre än fyra timmars sömn inatt. 
Å nu behöver jag gå till tvättstugan. Östis tycker vi ska ligga kvar men jag behöver verkligen tvätta, om inte så får jag börja slå lakan runt mej för jag har inget rent. 
Det är ganska mycke idag och jag hade behövt sömnen men det är säkert en av orsakerna till att jag inte sov..
Och eftersom jag inte kommer vila nått på dan idag för det finns inte tid så borde jag ju somna ikväll.


kan, kan inte, kan, kan inte.

Druckit mitt godnatt te, men kan fortfarande inte slappna av..
Klockan är efter ett och jag har tvättstugan vid sju så det här kan ju inte bli bättre än bäst..
Ligger här på soffa och kollar Hart of Dixi och hunden snarkar så man knappt hör men det gör ju inget.. Han är ju så söt och jag ska ju sova..
Förbaskade kvinna sov!!

Söndag schmonsda..

Dagen börja med mys i soffan med UNO spel och tv tittande med ungarna.
Nu ligger jag på soffan hos svärisarna och väntar på att F1 ska börja. Tror vi ska äta innan men kag hänger inte riktigt med idag i huvudet,  blev lite mycke i veckan och igår, så jag är lite halv seg.


va hände med klockan? !

Hela fm fram till tre gick jätte fort. Nu står klockan stilla.
Mini'me städar sitt rum, hunden gnäller för att vi inte leker med hans ben, och stora ungen är hos en kompis, jag är irriterad för gubben har gott och lagt sej.
Så nu tänkte jag dammsuga ungarnas rum och sen får vi se vad som händer..

solig lördag sååå skönt

Börja morgonen med att gå ner till idrottsplatsen och kolla på när mini'mes kompisar spela fotbolls match,  han ska börja träna med dom på måndag.. Han ska test träna några gånger sen får vi se om han vill fortsätta att spela eller inte..
Blir lite mycke nu i några veckor då han ska träna fotboll på måndagar, simskola på tisdag och torsdagar, och kyrkan på tordagar..
Men kan ju vara bra att han får va med lite olika så kanske hittar vad han vill göra..

Vi har hunnit åka och handla och ätit lunch och nu ska jag städa lite i köket och klockan är bara halv tre på em, så mycke man kan hinna med om man börjar dagen tidigt..

Solen är verkligen en energi boost för mej..

Hart of Dixi

Kollar på Hart of Dixi, helt klart en av mina favvo serier.. Jag klara tillomed att kolla på ett helt avsnitt utan att resa mej och göra saker..
Är mest seg idag.Ska nig baka nått gott som vi kan ha till fredagsmys ikväll..
Ponta följde med en kompis från skolan så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. .

FREDAG! !

Jag vill säga 'äntligen fredag', men jag vet inte riktigt varför..
Har inget planerat idag kan vara det. Ganska skönt faktiskt. 
Planen är väl iaf att jag ska försöka ta mej ut för att boka tvättstugan, men energin idag är inte hög. Ändå sov jag ovanligt bra inatt, om jag hade mardrömmar så minns jag dom inte och det känner jag ovanligt tacksam för. 
Har varit en lugn morgon, gjort dom vanliga rutinerna och helt plötsligt va klockan 9. Dom tog lite längre än vanligt men det är ju bara bra för ska ju stressa mindre.

Godnatt

Åt en kvälls macka och drack en stor kopp o'boy.. Trodde klockan va mer, alla mina fyra killar ligger och sover redan, och jag känner mej förvånansvärt trött, tror tillomed att jag kan somna..
Ser nästan fram emot imorn, blir en lugn hemma dag, hoppas jag.. Kanske tvättar lite men mer än så blir det inte..

Torsdagen gick fort.

Idag gick otroligt fort tycker jag. Möte på fm sen har det varit full rulle med mini'me, han skulle ha mellis sen packa sim kläderna och sen simskola på Torvalla, en snabb dusch, en festis och banan,  för att vidare till kyrkan med honom.
Nu ligger jag på soffan med huvudvärk och gubben åkte och hämta båda ungarna, stora har vart hos en kompis efter skolan.
Hade tänk baka nått ikväll men jag är helt slut efter denna dag. Behöver oxå tvätta men det finns ingen energi. 

Onsdagen är snart slut..

Äntligen är det inte långt kvar innan dagen är slut..
Va och klippte mej förut, blev väl iaf minst 5cm som klipptes av, det va så slitet då jag inte klippt mej på 1,5år. Vi kom överens om att det är ju inge bra om jag rakar av mej håret om jag inte är hundra på att jag vill det, för då ångrar jag mej bara..
Tänkte lägga färg i håret oxå men tar det till helgen då jag känner att det varit nog idag...
Skulle ju baka oxå men det tar vi på fredag..

onsdags ångest

Jag ska träna på att schema lägga min oro och ångest, tydligen va inte idag en bra dag att starta för jag har haft tryckande ångest sen jag vakna..
Å för att bre på så ska jag gå och klippa mej nu, vet fortfarande inte hur jag ska göra med håret.  
Hade ju två möten igår så kan vara en stor del i Att mitt huve vägrar stänga av men jag har sovit hela fm idag så jag har ju inte riktigt kunna stoppa huvet heller.
Nu hämta mini'me och vänta på att min tid hos frisören ska närma sej..

Baka eller inte baka är den stora frågan.

Kan inte bestämma mej om jag ska baka nu ikväll eller imorn på dan när ungarna är i skolan.
Alla mina killar sover redan och jag är lika vaken som alltid. Om jag har tur kanske jag somnar några timmar här på soffan..
Min IBS håller på att bråka ikväll, så jag är svullen och har ont. Allmänt irriterad och på dåligt humör. Gör ju inte saken bättre av att jag va tvungen att ta dubbelt av min järn dos så min mage kommer börja bråka för det oxå..
Ponta hade iaf jätte roligt på sin första sim lektion idag!! Hejja honom!!

Möte x2

Att lägga två möten efter varandra på samma dag kan jag känna va ingen hitt.
Känner mej helt tung och trött i huvudet, nu blir det hem och mysa med hunden innan jag ska hämta mini..

Måndag skit väder.

Måndag och skit väder,  fick leta fram Pontas gummistövlar i morse..
Hunden ville inte gå upp och ännu mindre gå ut när jag skulle lämna Pontus i skolan.
Nu ligger han och tok sover på soffan, men vi hoppas på bättre väder i em...

Godmorgon

Vakna vid 04,43 och panik 'VART ÄR JAG?', inte ofta jag somnar på soffan och sover så länge där.. Vanligvis brukar jag vakna till efter nån timma eller när Micke säger till mej men han hade ju redan lagt sej och jag va otroligt jäkla trött igår..
Känner att idag kommer jag inte göra många knop, är inte så trött efter att ha sovit ganska bra inatt för att vara mej, men är helt seg i kroppen och har tryckande huvudvärk..
Nu blir det frukost och sen kanske det bliar att slå på en rulle eller två..

folkrace, solbränna och Östen.

Vi va på folkrace idag uppe i Rimbo, norr sidan av sthlm,  vi såg massa flygplan som skulle landa på Arlanda. .
Det va riktigt roligt och jätte bra väder.
Så bra så att jag har fått min första solbränna för i år.. Knall röd i ansiktet och runt halsen.
Det va så himlans skönt att få komma hem efter och ta en lång dusch och bli av med all sand och damm man fått på sej idag.
Första gången jag va med till just denna folkrace bana, inte min favorit,  mest asfalt så det va inte lika mycke sliringar som det brukar bli.
Vi hade ju så klart med Östen, gick ju bra i omgångar,  för han ville mest sitta i knät men han blir ju så tung..
Nu ligger han oxå ny duschad på soffan och snarkar järnet,  för den här gubben som älskar att sova på dagarna har inte sovit speciellt mycket idag, så nu verkar han helt slut..


Fredag.

Idag har inte blivit mycke gjort.
Mest kollat på film med Pontus, han har fastnat för dom här svenska buskisarna. 
Som han skrattar, måste leta efter lite fler..
Vi ska på bio sen och se 'Home'..
Ska bli riktigt kul.. Han ville gå på bio eller bowla och jag tyckte bio lät roligare..

tv serier

Känner nu att jag har tok fastnat i 'The Big Bang Theory'...
Samma sak med Harry Potter,  kan inte sluta titta..
Nu blir det lite TBBT och jobbigt att jag är hungrig brukar inte vilja äta såhär sent..
Hmm undra vad man kan äta.. Åt en skål glass förut men inte så mättande ;)
Va och handla efter Micke sluta jobbet, så nu är veckans mat lista fylld..


va är det för dag??

Helt kaos i huvudet. .
Glömt flera gånger va det är för dag, så otroligt trött efter två veckor med dålig sömn..
Haft kursen idag igen, känns så skönt att man har ett ställe där man vet att dom tar en som man är och man bblir inte dömd eller måste förklara massor.. Folk dömmer ju innan dom ens vet nått..
Igår blev det lite mycke så idag har jag inte mycke energi alls till övers så det blir nog mest soffhäng med vovven...
Allt som behövs göras får vänta till imorn och resten av veckan, för idag blir det inget mer än middag.

Många bollar i luften.

Just nu känner jag att jag kanske tog i lite väl mycke med att göra tre saker på samma gång.
Jag bakar bröd, min gubbes favvo,  flätbröd och så gör jag Lasagne,  för kanske andra gången i mitt liv och säkert 10år sen jag gjorde det sist.
Och för att inte göra saken lättare gör jag en satts hallongrottor..
Så jag har rätt snurrigt i huvet just nu..
Vet att jag inte ska göra såhär speciellt när jag vart på min kurs samma dag, det blir för mycke, men jag kunde inte välja.

Veckan börja på tisdagen..

Konstigt det känns när veckan börjar på en tisdag. 
Va lite halv konstigt möte idag på min kurs, jag vet dock inte hur jag ska förklara men det va en gubbe som är sjukgymnast som kom att prata om kroppen..
Känner mej väldigt stolt för jag åkte med en av tjejerna från gruppen hem.. Trevligt med sällskap och va inte lika jobbigt som jag trodde det skulle vara..
Så jag va hemma igen väldigt tidigt mot vad jag brukar efter kursen så jag har hunnit med att diska en maskin ätit lunch och nu blir det en promenad med hunden innan jag ska hämta mini'me..
Hunden fick ligga utan tratten när jag åt lunch och han är super duktig för han har inte slickat på foten en enda gång. Stolt matte♡

Den här dagen..

Tiden har bara sprungit iväg, kl är redan halv fem, dax att börja med middagen kanske.
Tänkte göra fläskytterfile och potatisgratäng, med en sallad och nån god sås om jag orkar.
Jag är ju så sugen på nått men kan inte komma på vad, så jag tänkte börja med maten och sen se om jag kommer på det..
Ungarna har ju ätit godis så det räcker och blir över tycker jag..


Söndag s mys

Vi börja denna söndags morgon med lite Harry Potter filmer och killarna spelar UNO och Östen ligger på soffan helt utslagen..
Ska försöka städa lite sen men är helt slut idag.
Känns som jag gått på helspänn och nu slappnar jag av så nu har jag som liknande träningsvärk i hela kroppen och vill bara sova..

Påsk firande bla..

Har varit hos svägerskan på påsk middag..
Mysigt och trevligt, tråkigt dock att jag hade sån huvudvärk och huvudet snurra av tankar så va lite nere..
Nu ligger vi på soffan, jag och gubben och hunden, kollar på Harry Potter..
Har varit en lång dag, nu vill jag bara somna och ladda batterierna så man klarar av en hel städ dag imorn..

Påsk som Jul..

Som julafton,  behöver vi ta och gå en sväng till tvättstugan innan vi ska åka iväg..
Har varit ont om tider denna vecka så blir att köra några snabba maskiner nu..
Ingen av mina killar har vaknat än så tar tillfället i akt och bara njuter en stund själv..

Påsk lördag.

Har legat och vridit och vänt på mej drygt en timme nu. Men kände nu att dax att gå upp annars kommer jag säkert somna om och vem vet hur länge jag sover då..
Tänkte vi ska ju bort idag och ska ju göra alla sånna här rutiner man har innan man åker, som tex, duscha och klä på sej och packa ner allt som ska med.
Tyvärr är ju listan som ska med väldigt lång denna gång..
Nu ska jag dock sätta mej i soffan med en kopp varm choklad och min virkning och bara njuta av stunden, innan mina killar vaknar..

Glad Påsk! !

Blev dåligt med inlägg igår och idag,  har lagt allt på min hund som fick åka till veterinären igår och operera bort den klo som han hade av.
Och han är ju sjukt bortskämd med uppmärksamhet i vanliga fall, så igår och idag har han fått ännu mer..

Läkaren tyckte vi skulle testa med att jag inte skulle få min järn spruta jag får en gång i månaden när den roliga veckan ska komma. Och jag kan säga att två dagar in i mensen att detta inte är ett lyckat experiment.  Har sovit nästan 18h per dygn nu dom sen i onsdag.. Har huvudvärk och ont överallt och trött hela tiden, så jag får ta dubbel av min järn medicin ist så får jag prata med honom på tisdag om vad jag kan göra..

Men även efter allt detta så är det iaf en bra dag..
Konstigt nog, så nu ska jag ta en kopp varm choklad innan jag ska slänga mej på sängen..

Imorn är det Påsk middag med gubbens systrar och deras familjer.

efter en tripp till veterinären...

Micke fick ta ledigt idag för vi fick en tid hos veterinären vid 9..
Östen fick komma in ganska fort, skillnaden denna gång mot dom två innan som iof va på ett annat ställe, va att vi fick vara med i rummet hela tiden.
Dom sövde honom och fixade hans fot, så va dom snälla och klippte hans klor..
Nu ligger vi här hemma på soffan och han har ett fint blått bandage på sin fot och snarkar järnet..
Jag har/haft så himla dåligt samvete för att det var jag som va ute och lekte med honom när han gjorde illa sej, både veterinären och Micke har sagt att det inte är mitt fel att det kan ju hända när som.  Men mitt huvud vill inte få in det, så haren ångest fylld dag..

Efter en lång dag...

Efter en lång dag så säger jag GODNATT! 
Hoppas på att John Blund kommer fort så jag klarar av en lika lång dag imorn.
Vi ska vara hos veterinären kl 9...

Dagen som vände.

Kom hem efter mitt möte och jag tänkte jag skulle ta en runda med hunden och sen städa och tvätta lite, det sluta mitt i promenaden med hunden..
Vi va i hund gården och kasta kottar och lekte och träna, hade hur kul som helst, när jag skulle sätta på kopplet och vi skulle gå, såg jag att han blödde på ena bak tassen..
Ena klon som gått av..
Fanns inga veterinär tider idag så det blir imorn på morgonen....
Nu blir det soffan och några värktabletter för den här mamman, huvudvärk och pms...

Hembakat.

Bakade ju frallor igår.
Så det blev två sånna med ost och gurka till lunch idag..

på väg..

Som alltid är jag påväg nånstans, för tillfället är det hem som är målet.
Har varit på min kurs, känner just nu att det tog massa energi och behöver omladdning sen så kör jag på i 180 igen..
Men jag tänker faktis vara envis och hålla mej uppe  och träna på det här att inte ge efter. 
Men tänker inte sätta några krav för jag vet att det inte kommer funka då..
Idag fick jag höra massa positiva saker om mej själv så känner mej lite drömmande... Hoppas det sitter i ett tag..


RSS 2.0