dag

Aaaa denna underbara förkylning..
orkar verkligen inte mera nu..
har ingen kraft i kroppen och vill bara sova hela tiden, men mycke tack vare min underbara hostmedicin cocillana.
finns ju inge bättre..

just nu är jag mest irreterad för att kl är 18 och micke har inte ens hört av sej. gillar inte det.
sjukt arg blir jag på det.. och det börjar bli mörkt ute och det gillar jag ännu mindre..

nu sitter iaf ungarna och kollar på tv lite så jag kan ligga på soffan och läsa min bok eller kolla runt lite på internet utan att känna att man inte är så himla dålig bara för att man inte orkar leka idag..

nee nu ska jag fortsätta läsa ha en bra kväll..

xoxo lollo

gnäll gnäll gnäll, man får gnälla när man är sjuk tycker jag

Pledge to X the TXT, save lifes..

Ingen kan verkligen förstå smärtan om dom inte varit där sj, många säger att dom förstår men hur kan dom om dom inte varit där.. Dr.P (som jag kallar min hjärnskrynklare här på bloggen då jag inte vill ge ut namn och plats på henne) hon säger att tiden läker alla sår, hmm jag har gått till henne i aa drygt tre år, smärtan och hålet i mitt bröst är lika stort men jag tror jag har börjat kunna hantera det bättre mot vad jag kunde förut..

--------------

Aaa kanske inte sagt det men min mamma smsa mej herom dan konstig känsla, första gången hon hört av sej på hmmm jaa i våras kanske, jag ringde upp henne och hon sa att hon kunde ringa mej i helgen, ja men vi får väl se om hon gör det eller om det tar mer än ett halv år till.
tycker faktis inte att jag ska ha allt på mej för att relationen ska funka, vill hon prata eller ha kontakt med mej och mina barn får hon anstränga sej lite till för jag har verkligen ingen ork längre.. jag är inte hennes mamma.

----------------

va lite extra energi nu när jag legat på soffan i två dar och vart dunder förkyld så jag har sytt gardiner till pontus rum, för hand måste ju bara tilläggas.. haha
ska sätta up dom imorn tänkte jag..

som sagt jag är dunder förkyld IGEN.. hade feber igår men inte idag tack o lov..
så kanske på måndag är man på fötterna igen,

men som ni oxå kanske märker så är jag inte direkt på bästa positiva humöret för att skriva bra och roliga saker just nu, känner mej bara allmännt irreterad..

har ringt MASSOR i min mobil nu när jag vart sjuk oxå visst kompisar och sånt är bara roligt för då hänger man med vad som händer i omvärlden när man bara ligger på soffan, men försäljare och mäklare så jag vet inte hur många gånger jag sagt ring Mr.J.W denna vecka.. näsan skrattretande att det ringer så här mycke bara när man är sjuk och vill sova..
men en av mäklarna bad om urrsäkt typ sju gånger och sa att han kunde maila ist bara för att jag va sjuk och så drog han en rolig historia (som han tyckte va jätte rolig men som jag inte fattade och den va inge rolig, hmm killar) men han va super trevlig iaf..
men jag står tydligen som kontakt person den som va innan va tydligen Mr.M.L men man undrar ju kan ju inte bara vara jag som står där eller??
men jag förstår inte grejen, då dom ringer när jag är sjuk som om dom har nån radar nu är Lollo sjuk nu ringer vi.. HAHA

Nee men ni får inte tro att jag klagar på att dom ringer och sånt men lite jobbigt när dom ringer när man är sjuk..
Jag gillar verkligen det jag får göra här men just nu är jag bara gnällig känner jag för att jag mår skit.

Vet ni hur jobbigt det är att hosta när man har träningsverk i magen, PAIN!!! de e allt jag säger..

--------

Micke och ponta är på Lindas 30års fest ikväll så jag är sj SÅ jäkla skönt ska bädda ner mej nu i soffan och ligga och kolla på VD avsnitt tänkte se alla från början..
Imorn kommer micke hem men ponta ska va hos famon och fafa i helgen, så det e ju oxå ganska tråkigt jag och micke hade planerat en ganska rolig helg med träning och badminton men jag får ligga på soffan och försöka bli frisk ist.. men barnfri är jag iaf så man kan ju faktis försöka sova lite mer då, inte för att det funkar men försöka kan man alltid..

---------
nee nu blir det VD för hela slanten och mys med Miss Maya..

xoxo lollo

RSS 2.0