latdag

Idag så tog jag och Ponta sovmorgon och en lång mys stund i soffan så tiden bara rann iväg nu på fm.
Vi åt nyss brunch det blev pannkakor och bananer, för ida verkar vi vara väldigt lata..

Men nu ska vi kolla lite på tv innan vi ska börja städa diska och det skulle vara bra om vi boka tvätt-tid idag för nu finns det inte mycke rent..

Igår kväll så kolla jag på massa filmer och planterade om min blomma som nu blev tre blommer..

nee nu orkar jag inte skriva mer just nu kommer in senare..

xoxo lollo

god jul eller nått



GOD JUL ALLA!!









Hoppas ni får en fin och vit jul, jag gillar inte direkt julen för den påminner jätte mycke om mormor men ungarna gillar den ju och det är ju roligt för dom, men jag har inga jul saker uppe här hemma, vi är inte hemma på julen vi åker till Mickens syrra den 23 nångång på dan och kommer kanske hem den 25 på kvällen eller nått sånt, så det känns bara konstigt att ta upp massa julsaker som bara kommer stå och samla damm..

Nu ska jag sätta mej och kolla på 'LIFE AS WE KNOW IT' den filmen är bara för bra, den är sorglig och rolig.. Sen ska jag fortsätta kolla på Greek och Gossip Girl och VD, är ju lite beroende men det är lugnt älskar dom serierna..
Men först på med alla vinter kläder och ut i kylan och snön för jag måste gå till centrum och köpa snus..

Som tur är så kommer min älskade svärfar och hjälper mej och tar hem julklapparna som jag måste hämta från posten, vissa vill jag bara inte a på pulkan för det kan bli dyrt om dom går sönder.

Är det bara jag eller jag tycker det är sjukt irreterande att Micken måste veta exakt vad jag önskar mej för att han kan inte komma på sj eller har ingen fantasi eller så lyssnar han inte på mej, jag visste direkt vad jag skulle köpa till honom för jag har lyssnat på vad han pratat om och vet att det han ska få va nått han verkligen vill ha..

Nee nu måste jag verkligen gå och köpa snus för jag börjar snäsa till för små saker..

xoxo lollo


epic night

Helt underbar kväll med underbara tjejorna!!!
Väldigt nyktert och mycke prat, så himla kul..
Plus att Sara kom det va hur kul som hellst har inte träffat henne på fem år så det va hur kul som hellst..
Känns dock inte som fem år har gått.. Får hoppas på att det inte går fem år till innan vi ses igen..
Viktoria och Cilia va oxå här och det va jätte kul och lilla Milthon han va den enda killen förutom Micken som satt vid sin dator som han flyttat ut i köket och Ponta sov ju mest hela tiden..
Fick tre små jätte fina röda ljusglas med ljus av Viktoria och en jätte fin blomma med en jätte fin kruka av Sara och jag lovade henne att jag ska försöka hålla den levande iaf en månad så länge borde jag ju kunna hålla den levande..
Det va verkligen en jätte mysig kväll..

                       It was a EPIC night!!

Imorn ska Micken med Jonne och Svärfar till Eskilstuna och kolla på folkrace i kylan..
Så jag och Ponta blir ensama hemma men vi ska nog fortsätta fixa hemma eller åka och kolla på skor till honom och kanske åka och se om dom kan laga mina skor.. älskar dom och dom är ju nya så man vill ju kunna använda dom..

Nu ska jag kolla lite på tv och kanske läsa lite innan man kan somna..

Love and Peace

xoxo lollo


sårbar och utlämnad

Jag känner mej så sårbar just nu, kan inte sova mår inge bra varför ska det alltid vara såhär!?

Pratade med Cilia idag om min uppväxt mitt liv och allt runt det..SÅRBAR..

Kl är efter tre på natten och jag kan inte få tankarna att stanna så jag kan sova..
Jag hatar den här känslan.

Dom som verkligen vet allt om mej och vet ALLT är min psykolog, MrsF och den jag saknar mest i mitt liv, kan inte ens berätta allt för Micke, det är verkligen ingen som kan förstå den känslan.


Jag och MrsF har alltid älskat Gossip Girl, har ALDRIG missat ett avnitt, jag älskar Chuck Bass och har alrig fattat varför visst han är snygg och 'bad boy' men det är verkligen inte därför och MrsF skrev det sist i hennes mail hon visste varför men hon ville att jag skulle förstå det sj innan hon ville säga nått hon har alltid vetat men jag fattar nu.
Jag ÄR Chuck Bass fast kvinnlig form..

Min mur jag har, att jag inte släpper in folk, att jag hatar att prata känslor, och allt som går runt det, jag fatar nu men jag vill igentligen inte förstå.. Det är ju hur hemskt som hellst..

Det ända jag kan tänka är 'varför lämnade du mej'..

Känns som jag har verkligen ingen att prata med förutom min psykolog och MrsF.
Hur hemskt är inte det då!? jag har många vänner och folk runt mej hela tiden men ändå varför känne jag mej så ensam då!???

Vem kan jag prata med, när jag har så svårt att lita på folk.

Det känns bara som om att alla jag släpper in i livet dom bara lämnar mej, så kan ni verkligen skylla på mej att jag inte kan lita på folk??

Nee men nu ska jag återvända till min dröm värld och se nått avsnitt av nån serie eller läsa en bok där jag slipper tänka på allt och behöver inte vara mej sj för en stund..

xoxo Lollo

RSS 2.0