sjuk igen

jaja jag har fattat att små barn är sjuka ofta men fan varannan vecka är väl iaf fel.
micke tog pontus o åkte in till sös iaf för att kolla så de inte va nå öron eller halsinektion o kanske få lite mer hostmedecin. eller så gjorde han det för att få tyst på mej. hehe.

ja men annrs är det väl en helt vanlig lördag tycker jag.

min älskade son

vissa dagar är det bara massa bus med pontus men vissa dagar är det massa mys oxå och idag har vart en sån dag. hade det jätte könt ute i solen idag och vi va på mammagruppen som alltid på måndagar. men när man ser han sitta i ena lekrummet på öppnis och leka med bilar då får man en sån där härlig pirrning i hela kroppen o man känner sej så himla stolt det där är min son. det är så svårt att beskriva men han är min o jag älskar han över allt annat. pontus och maya är mina kärlekar.

tokförkyld

denna hämska förkylning när ska den gå över!??????
pontus har vart sjuk från o till sen i slutet av november såg jag i almanackan idag men ständigt snorig
jag är ju en sån person som aldrig är sjuk men efter man fick barn är man alltid sjuk, jag som inte är van tror ju att man ska dö när man knappt har 38 i feber o lite snorig. helt sjuk.
va ju sjuk i tre veckor frisk i en vecka o nu är jag tokförkyld igen o har vart det i en vecka.
jag önskar bara att vi kunde bli friska snart.
ska sova massa nu. puss puss

trött på människor som inte fattar

jag är så trött på människor som inte fattar. jag kan inte träffas lika mycke nu som innan pontus kom för måste alltid tänka på honom först kan lixom inte åka in till stan o bara gå omkring för att träffas det är inte kul för han o inte mej heller för att ha en gnällig unge i vagnen kom hem till mej ist är det svårt!?
nej jag kan inte prata telefon för pontus har bajsat eller skriker hysteriskt. oj jag glömde ringa kan det va för att jag har barn att leka mata byta blöjer och söva. om jag nu glömde ringa ring upp igen då så kanske jag kan prata vem vet inte du iaf.
skaffa barn själva era tröga jävlar så kanske ni fattar att det inte är så himla lätt.
du kallar dej själv för min vän men vänner beter sej inte hur som hellst fast du inte har barn själv.
du kanske skulle ha frågat om jag ville ha hjälp nån dag ist för att bara bli sur o gå din väg.


orka orka orka

har vart en sån där allmänt trög dag.
pontus är förkyld "som alltid" känns det som vet inte hur mycke man orkar igentligen, men tydligen orkar man mer än va man tror.
fan va man gnäller men de är min rätt som har småbarn. haha
pontus är vaken halva nätterna för att han knappt kan andas, vägrar sova på dan fast man kan alltid muta med välling då, vägrar äta mat vill bara ha välling o bananer och det äkligaste som finns majskrokar men men han gillar dom tillomed vår 6åring vill ha sånna. :S
nu när pontus har börjat gå så känns det som om det ända man säger hela dagarna är ajaj, nej, fy. tjat o gnat hela dagarna.
ne nu låter jag hur negativ som hellst men har sån dag.
ska zzzzzova nu....

RSS 2.0