nalle dagen, städningen, breaking dawn

Sminka sej och på med kläderna för idag ska jag till tatueraren..
Ska bara fylla i dom jag gjorde för fyra veckor sen för färgen har lossnat på olika ställen..

Sitter och lyssnar på massa bra musik just nu och bara njuter av lugnet..

Dagis har 'Nallens dagä idag, tydligen någe nytt, tydligen internationellt..
Ponta hade med sin jätte groda som han fick av sin gudmor Jenny, enligt Ponta är grodan en kuack kuack groda kung som heter cesar ;) haha han är ju bara för sötnöt..

------------------------

jag satte ju upp alla gardiner och skynkena vid garderoben, blev hur jäklans bra som hellst, blev hur nöjd som hellst.

idag när jag kommer hem från tatueraren och hämtat mini'me på dagis blir det att fortsätta städa i köket och hallen, ska sätta ut massa saker på blocket oxå.. måste och hämta massa saker man kan ta kort på och sätta ut på blocket eller tradera.. nu jäklarns ska det säljas saker ;)


------------------------

beställde biljetter till Breaking Dawn part 1 idag.. yeay..
micke sa att han inte vill gå men det vill han visst..

ska gå med Ida och Cicci oxå, nån mer som vill gå bara att säga till.. ;)

xoxo lollo

bra dag

Idag va helt underbart bra..
Gick och lämna Ponta på dagis, gick sen hem och la mej på sängen och kolla på film, så fick jag ett mess från Sanna.
Mötte upp henne i vh centrum men de va så jäkla mycke folk inne på Pause så vi tog hennes bil till Haninge och åt lunch och fika på Momos, prata massa skit..
Sen tog vi en promis till tatueraren, så nu ska jag till han imorn och fylla i mina tatueringar som jag gjorde för fyra veckor sen, färgen har lossnat lite..
Sen åkte vi och hämta Ponta på dagis han tyckte de va jätte kul att åka hennes bil, han är så van att pappa kör..
När vi kom hem så packa Micken ut allt skräp i släpet och vi fick med oss MrJ tvättmaskin oxå, när dom tre killarna åkt till SRV så satt jag och Sanna kvar på soffan här hemma och drack kaffe och snacka massa mera skit..
När hon åkte och min killar kommit hem så har det varit mest lugnt nu, men nu ska jag ha Twilight kväll här hemma och stryka och sätta upp alla gardiner jag sydde upp igår..

Helt okej dag..

godnatt alla

xoxo lollo

Kyrkan, städdag och många tankar

Ny duschad, slänger mej på sängen och slår på nån braig film, fortfarande åker tankarna omkring om tanten igår i kyrkan som sa att jag såg ut som 40år, men iof hon tyckte att Jess kunde inte vara över 20år för hon inte har barn :Dhaha
Aa men jag känner mej som 40år vissa dagar, men denna tant va helt mysko i övrigt oxå..
Tror verkligen jag har hittat en kyrka som jag verkligen gillar och verkligen hittat hem i.. Sorry de är inte VH-kyrkan..
Dom är ganska stela och väldigt strikta, nästan sövande att lyssna ibland..
Men i den nya kyrkan de va lite roligt igår oxå för prästen som va hon va ny så hon hade som en egen liten fan-club längst framme som tog kort och sånt på henne (tror dock det va hennes familj)
Känner verkligen att det är mina nya plats jag kan samla energi och orka med veckan och en av dom få stunder jag är utan micke och ungarna.. när ungarna blir större får dom välja själva om dom vill med, men inget jag kommer tvinga dom till.. Men just nu är det min grej..

Städhelgen då, skulle hålla på fyra dagar med Micken hemma.
Dag 1 så åkte jag med Ida till IKEA för att handla en gardinskena och lite små saker så hela dan bara försvann, man kan verkligen fördriva tid på IKEA ;)
Dag 2 fick vi desto mer gjort blev klar med vårat sovrum och Micken blev nästan klar med köket, jag slängde två säckar kläder och jag grina så mycke så jag knappt såg vad jag slängde ;) haha..
Dag 3 Jag blev nästan helt klar med v.rummet bara lite små saker kvar (Micken va med ungarna i jordbro för Eric hade handbolls match)
Dag 4 Jag va i kyrkan nästan hela fm och när jag kom hem så satte jag ihop gardinskenan (det va mer jobb än man kunde tänka sej, tror inte de e tänkt att man ska göra sj, och vi har sjukt högt i tak fick jag reda på när jag stog på trappstegen, höjder är inte min grej), sen strök jag gardinger, nåla dom som ska sys upp och nåla tyget som ska sättas upp i den nya gardinskenan, detta tog nästan resten av dagen, hann dock vila lite i mellan.

Men nu har jag lila gardiner i alla rum förutom ungarnas ;) Micken älskar oxå lila han vet bara inte om det än ;)

Men det är hallen och toalettena kvar nu och lite små plock i alla rum, ungarnas rum ska bara dammas och dammsugas så är dom klara..

Har lyssnatpå mycke musik och sett många filmer denna helg och kört mycke andningsövningar.

Nu blir det att kolla nån bra film och köra lite till, min plan är att bli klar innan onsdag, får se hur det går, för vi behöver åka till SRV och slänga saker oxå.. Blir en hel del faktis..

xoxo lollo

Dagens låt!!!

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8v_4O44sfjM


- Chistina Perri


städdagar

STORSTÄDNING!!

Är inne på dag 3 går framåt men jobbigt när vi skulle åka och slänga på SRV så va släpet fullt med saker.. Så kanske imorn då?!
Nu ska jag till tvättstugan och tvätta hallmattorna, tror det är andra gången jag skaffa dom och det e ju inge bra alls.. vattnet va helt brunt nu när jag lämna dom i tvättstugan.. blää
Och nu har min svägerska kommit och lämnat skruvdragare och trappstegen, min svärmor och svåger satt oxå i bilen.. så nu ska jag börja sätta ben på bänkarna och börja sätta upp gardinskenan till garderoberna..

Gör olika andningsövningar medan jag håller på, tror inte riktigt att folk fattar hur jobbigt det är för mej när jag måste slänga saker.. och jag har slängt två säckar kläder och några påsar med annat men de e verkligen jätte jobbigt, igår när jag rensa grina jag rätt mycke..

Många saker man ska göra idag men så lite tid, men jag skrev faktis in imorn oxå som städ dag för det som inte hinns idag, fast imorn ska jag hinna med attt gå till kykan oxå, ska gå med Jess, blir ganska skönt att få lite ny energi och ladda om..
 
men nu blir det att fortsätta för jag springer mellan tvättstugan och allt hemma just nu!!
berättar mera senare..

löva yaa all!!!

xoxo lollo


Dagens låt nr2 och den är super bra!!!

Heartbeats fast
Colors and promises
How to be brave
How can I love when I'm afraid to fall
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow
One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I love you for a thousand more

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What's standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this
One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I love you for a thousand more

One step closer
One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I love you for a thousand more



- Christina Perri 'A thousand years'


http://www.youtube.com/watch?v=OHkvan-NFnM&feature=youtu.be

latdag

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone (or open my door)
So leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

-Bruno Mars (men kunde inte ha sagt det bättre sj)


bajsbollar, vuxna, P, Scarlett O'Hara

Tur att det är måndag snart så man kan få en ny vecka ;)
Denna vecka asså, jag vet inte men jaaa va ska man säga igår gick in i ena garderobsdörren (vi har nycklar i dörrarna som man öppnar med) så jag har ont i hela armen och börjar få ett blåmärke nu och alldeless hårt är det, och idag när vi va hemma hos Sussie och skulle sätta på en film till ungarna, så va jag tvungen att fixa lite med sladdarna och när jag skulle skuta in TV'n igen så klämde jag mitt finger så det blev ett sår och sämsta stället nånsin så nu kan jag knappt inte använda det fingret alls, jag brukar inte klaga men fy vilka dagar det har varit!!!

Men kanske imorn då är det söndag och vi ska inte göra mycke för Micken är i ösmo, för ikväll är han hos Jonne för han fyllt år så Micken ska sova hos svärisarna och troligen ska han jobba på banan imorn, så då är det lugnt och skönt hemma med bara Ponta, så jag vet inte riktigt vad vi ska göra men nått kul kan vi nog alltid hitta på.. (mys på soffan och bara lata oss troligen)

Men idag vilken rolig dag det varit, väldans lång men super rolig!!!!
Stampe fyllde 3år idag, jag åkte tidigare för att hjälpa super Sussie (Micken och Ponta kom senare), Stampe är väldigt inne för bajs och han har varit det väldans länge nu och han har velat ha bajs chokladbollar i säkert över ett halv år på sitt kalas så det fick han idag, och sen hade S gjort choklad muffins så vi skulle dekorera med nått så det blev en blandning av choklad och grädde så det sprittsa vi på så det såg ut som bajs, ibland måste man bara göra allt för barnen, så jäkla kul vissa skulle säkert tycka att vi uppmuntrar hans bajs prat eller så men inse om ungen hållt på i över ett halv år och pratat om det så va gör det om han värkligen ville ha det på sin födelsedag, ungen blev 3år..

Tycker att man måste släppa lite ibland på att bara för att man är vuxen behöver man inte vara så jäkla stel och tråkig.
Eller?!
Eller är det så att när man når en viss ålder och efter man fått barn så måste man bli sådär himla 'vuxet' tråkig, får man inte släppa lite på vissa saker ibland och bara vara barnslig med sina barn??

Vi kom hem strax efter nio, och det va som sagt en väldigt lång dag idag så Ponta somna direkt hans huvud träffa kudden, meeeeeen jag har druckit hur många koppar kaffe som hellst idag så jag är inte speciellt trött även om jag är ganska trött i huve för det har varit väldans mycke folk och små folk idag, men blir till att sova snart iaf om jag kan somna men neeeee nu börja han hosta, JAG ORKAR INTE, jag har varit hemma med han en hel vecka så jag vill att han ska bli frisk nu..
Han kommer nog snart in till mej och vill sova i pappas säng för det brukar han när Micken inte är hemma..

Nu ostbollar och Scarlett O'Hara, vet alla vilken film jag ska se då ?! ;)

xoxo lollo

Dagens låt, jäkla bra den är..

Tell me that it's gonna be okay
Tell me that you'll help me find my way
Tell me you can see the light of dawn is breaking
Tell me that it's gonna be all right
Tell me that you'll help me fight this fight
Tell me that you won't leave me alone in this

Tell me I can make it through this day
I don't even have the words to pray
You have been the only one who never left me
Help me find the way through all my fears
Help me see the light through all my tears
Help me see that I am not alone in this

'Cause I need
I need a hand to hold
To hold me from the edge
The edge I'm sliding over slowly
'Cause I need
I need your hand to hold
To hold me from the edge
The edge I'm sliding past
Hold on to me

                                      -Superchick


RSS 2.0