länge sen sist men älskad lika mycke för det ;)

Fy va lata jag och Ponta har blivit..
Vi bara ligger hemma på soffan, städar lite, leker lite och kollar massor på tv och det är verkligen inte bra!!!
Förutom dom dagar jag jobbar då går han på dagis och han ska dit en stund imorn..

Idag har vi gjort en hel del och kl är bara två..
Sussie kom förbi på 'frukost' innan jobbet och snacka om allt från himmel och jord helt underbart skönt, det gjorde verkligen min dag!!!
När hon åkt till jobbet kolla jag och Ponta lite på tv (som vanligt) och bara lata oss men efter en stund tog jag mej sj i kragen och gjorde stor disken från i söndags och igår..
Nu plockar jag lite och funderar på att man kanske skulle ta och dammsuga när man ändå har ångan uppe, va tusan har hänt med mej!?

Ska göra ost/skinkpaj ikväll Mickens gillar det hoppas det blir bra!!

Måste bara säga detta VEM TUSAN BESTÄLLDE MER SNÖ!!! Det som hade böjat töa bort och nu stor snöar det ute!
Aja är glad så länge ingen ringer på min dörr eller taket inte rasar in!! haha..

Ska skriva på ett välkomstbrev men ja du det är så himla mycke och jag vet inte så jag ska träffa MrJ ikväll för att se vad han säger om det som står för jag vet verkligen inte om jag vill fortsätta skriva allt annars, det är ju inte bara att skriva av den text som finns måste ju skriva om allt och sätta in info som stämmer med oss..

MissMaya är sjuk, behöver ringa vetrenären men får tusan inte arslet ur vagnen och gjort det än, men hon har verkat bättre nu i nån vecka så det kanske gick över av sej sj men måste ändå inga för att se vad dom säger, min fasa är ju om jag måste ta bort henne..

Jag har kommit på mej sj nu att jag kan inte ha saker hemma för då äter jag upp dom, så idag slängde jag resten av allt som va kvar från i helgen då vi fira Pontas 4årsdag (iefterskott) hade bakat för en hel arme haha..
men nu när jag ändå har börjat gå ner i vikt vill jag ju inte gå upp allt så det blev att slänga resten..

Behöver ta kort på massa saker och sätta ut på blocket men har inte gjort det än, inte bra inte bra..
Men nu har ju Micken Owe och Klas hämtat hem min mormors möbler och tog bort vårat gamla matbord så nu måste jag sälja min älskade kökssoffa, och jag har ju faktis massa barn saker som behöver komma bort för det tar sån plats..

Ååå vilket osammanhängande inlägg detta blev men det har hänt så mycke senare tid och jag har inte hunnit skriva så det blir så då, a jag får ju inte glömma att ringde CSN idag och trodde jag skulle vara sur på dom men det va ju inte dom som hade gjort fel utan jäkla komvux som jag gick på men ska få en avbetalningsplan iaf och ska skicka in det pappret, jag pratar oftast med trevliga människor på CSN som hjälper mej och det tycker jag är skönt, om jag får en otrevli person brukar jag lägga på och ringa igen ;)

Nee nu ska jag fortsätta att plocka lite och kanske gå och beställa tvätt tid..

Imorn ska jag få ett morgon besök igen av Sussie hon är verkligen hur go som hellst she will be in my prayers tonight, och städmöte med MrT efter det och ta en lunch med världens bästa MrC..


I declare to you that woman must not depend upon the protection of man, but must be taught to protect herself, and there I take my stand.
Susan B. Anthony


xoxo lollo

RSS 2.0