hje

Jaha termometern vid mitt köksfönster säger att det är 28 grader ute och kl är snart halv åtta på kvällen..
När jag rörde mej in mot stan vid två tiden så stog den på 42 grader men då kunde de ju bero på att den va hadde legat i solen.. men idag va det sjukt varmt.. inge kul alls..

åkte iaf in till stan och träffa lilla syster det va kul vi har ju inte träffats på hur länge som hellst..
och det va ju inte lite varmt inne i stan och hur mycke människor som hellst, kan inte förstå att folk åker in frivilligt för att handla saker..
vi gick runt lite och kolla i lite affärer och bara tog det lugnt, tog en fika på kungsgatan (tror jag den heter), så varmt..

på tåget in så va det tydligen nån som rökte på tåget, så dom skällde ut personen i högtalarna, på vägen hem så satt det en tant några stolar bort och hosta hysteriskt och snörvla och prassla med nått så man höll på att bli galen, och två tjejer som kanske va 15 satt och prata om att om man har en viss summa med sej till stan eller centrum så måste man ju handla upp pengarna även om mamma blev sur... glad att jag inte är deras mamma..
men det va iaf svalt på tåget, så det va skönt..

har stört mej på folk hela dan..

va hos läkaren oxå idag, ska få remis till både öron,näsa,hals kliniken på odenplan och till nån husspecialist så det känns ju skönt, och så prata vi om lite andra saker som jag inte vet hur jag känner för...

jag som älskar vintern kan ju inte längta mera kan jag ju bara säga..

micke är fortfarande nere i ösmo med ungarna och jag ensam hemma, käns skönt men jag saknar dom..
men nu ska jag göra klart köket så jag kan börja i ett annat rum så man blir klar här hemma nån gång så man kan åka ner till dom..
 

ha en bra kväll


xoxo lollo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0