rolig dag

                                                                  GÄSP!!

A det kanske inte va det bästa valet att åka till haninge när man bara sovit tre timmar på natten.
Kände att mitt tålamod inte alls va på topp..
Men det var väldigt roligt att åka dit med Pontus och Marion, bara gå runt och inte göra så mycke, men som vanligt med mej och Marion gick vi ner till ÖB och kolla, och vilken jäkla tur att vi gjorde det för det som hände när vi kom ner på ÖB's parkering gjorde min dag sjukt mycke lättare och roligare även fast jag är sjukt trött.

Vi kom in på parkeringen, då backar en 'tant' ut från sin parkering med sin "fina" svarta Mitsubishi, men hon kolla inte vart hon körde så hon backa över en som där jätte sten som ligger i hörnen på parkeringen, vi fick förklara för henne flera gånger hur hon skulle backa från stenen så den inte skulle förstöra hennes bil mer än vad den gjort, Marion stog där och viffta med armarna men det tog henne en stund att fatta.
men de va så roligt när hon klev ur bilen med sina långa naglar lite för ungdomliga kläder jätte sminkad och JÄTTE blond..

Man skratta rätt gott när man gick därifrån sen.. För herre jösses hur en del beter sej. Det va mer hennes beteende än själva händelsen som va så intressant att se..

Men nu ska jag och Pontus bara ligga på soffan och kolla på film tills kl är tillräkligt mycke för att man ska kuna gå och lägga sej utan att behöva vakna innan kl 06,00 imorn..

För vi har Pontus och mamma helg då Micken och Eric bor nere i ösmo hos svärisarna nu när dom är på folkrace..

Nee nu blir det soffan..

xoxo lollo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0